Safari's

Krugerpark

Ubuntu Bush House organiseert, in samenwerking met Kruger Inn Backpackers, dag(deel) safari's naar het Kruger Park.
Het Krugerpark biedt onderdak aan 148 soorten zoogdieren, 118 soorten of reptielen, 35 soorten amfibieën en zelfs 53 vissoorten.
Er leven meer dan 500 soorten vogels in het Krugerpark, maar het aantal soorten fluctueert per seizoen.
Ook de flora is indrukwekkend. Er komen bijna 2000 soorten planten, struiken en bomen voor in het Krugerpark.

Ontbijten in Lionspruit

Marloth Park heeft een eigen wild reservaat van 1500 ha, Lionspruit. Het vervoer in Lionspruit is met een Land Rover, de trip omvat een tour door het park en bezoek aan enkele meertjes. Het ontbijt is op de picknick site bij Frikkies dam en wordt op de skotelbraai klaargemaakt. Het ontbijt bestaat o.a. uit eieren met spek en toast, klaargemaakt door de gids, die tevens kok is! Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Sunrise of Sunset river drive
Geniet van de schitterende natuur langs de Krokodil rivier met uitzicht over het Krugerpark. Tijdens deze trip is er de kans dat je naast krokodil, nijlpaard, buffel, waterbok, giraf of zebra ook de big five kan spotten!
Liefhebbers van fotografie en vogelaars kunnen hun hart ophalen aan de vele vogelsoorten die je langs de rivier aantreft. De trips duren ongeveer 2½-3 uur en zijn inclusief drankjes.

Day Safari Krugerpark

Een hele dag in het Krugerpark vanaf openingstijd tot sluitingstijd! Of korter indien gewenst. Beleef Zuid Afrika op z'n best met scannen van de eindeloze bush, grasvlaktes, tropische rivierwouden met z'n uitbundige flora en fauna. Geniet van een heerlijk ontbijt bij Lower Sabie. Tussen Crocodile Bridge en Lower Sabie is het niet onwaarschijnlijk dat u de Big Five al ziet! Leg alle bijzondere momenten vast vanuit de safari auto. Gegarandeerd vrij uitzicht vanwege de hoge zit ten opzichte van de personenauto. De deskundige gids kan u alles vertellen over de dieren, planten en hun samenspel.
Ontbijt en lunch zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De actuele prijzen kunt u opvragen via het Contactformulier.

Voor alle trips geldt een minimum van 2 personen