Welkom bij Vakantiehuis Ubuntu

Ubuntu Bush House staat garant voor een unieke ervaring. Dit vakantiehuis is prachtig gelegen aan de zuidkant van het Kruger Nationaal Park, midden in het Marloth Park Natuurreservaat waar de wilde dieren vrij rond lopen. U moet dan ook niet vreemd opkijken als er 's ochtends een giraf voor uw raam staat of als er zebra's staan toe te kijken hoe u ontbijt nadat u bent gewekt door de vele kleurrijke vogels die dit deel van Afrika rijk is.

Ubuntu Bush House is een 4 persoons self catering bungalow met een splash pool om lekker in af te koelen en een braai waar u op traditionele Afrikaanse wijze een stukje vlees kunt bereiden. Bij een verblijf in het huis bent u verzekerd van rust in een prachtig stukje natuur waar u 's avonds bij het kampvuur kunt genieten van een prachtige sterrenhemel met op de achtergrond het gebrul van de leeuw of het lachen van de hyena.

Door de gunstige ligging van het huis is het mogelijk om binnen een half uur te genieten van de Big Five in het Krugerpark. Kiest u liever voor cultuur, dan is Swaziland of Pelgrim&'s Rest binnen enkele uren te bereiken.