Tarieven

Hieronder vindt u de huurprijzen voor Ubuntu Bush House in EURO per nacht ongeacht het aantal personen. De exacte huurprijs in ZAR of een andere valuta wordt bepaald met de dagkoers van de reserveringsdatum. De betaling geschiedt in EURO.

 

Last Minute

U krijgt 25% korting op last minute boekingen indien uw reservering binnen 4 dagen voor aankomst wordt geplaatst.
De korting geldt alleen voor een verblijf van maximaal 6 nachten.

Het huis biedt plaats aan 4 personen. Bedlinnen, badlakens, handdoeken en theedoeken zijn aanwezig en zijn bij de huurprijs inbegrepen.
Verblijf tot max. 5 personen is alleen toegestaan indien er minimaal 1 minderjarig kind bij is.
In de huiskamer staat nog een slaapbank en bijbehorend beddengoed is aanwezig.

Het gehele jaar door is het goed vertoeven in Marloth Park en daarom hanteren wij, in tegenstelling tot andere accommodaties, één tarief ongeacht hoog- of laagseizoen. De prijs is wel afhankelijk van de duur van uw verblijf.
Tijdens uw verblijf in het huis kunt u gratis gebruik maken van de aanwezige boeken, verrekijkers en overige apparatuur. Er is GEEN televisie in het huis.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt, is de koelkast aangezet en kan de beheerder op uw verzoek, tegen betaling, de meest noodzakelijke boodschappen voor u doen, zodat u zonder zorgen direct van uw vakantie kan gaan genieten.

 

Verblijfsduur
Prijs/Nacht
2023
Prijs/Nacht
2024
Borgsom/
Reservering
  2 - 3 nachten
€ 75,00
€ 75,00
€   50,00
  4 - 6 nachten
€ 70,00
€ 70,00
€ 100,00
  7 - 14 nachten
€ 65,00
€ 65,00
€ 100,00
 15 - 28 nachten
€ 60,00
€ 60,00
€ 150,00
29 of meer nachten
€ 55,00
€ 55,00
€ 200,00


 

In naleving van de 'Spirit of Ubuntu' doneren wij € 2,50 aan een project voor iedere dag dat Ubuntu Bush House is verhuurd.
Een van de projecten die wij ondersteunen is Kinderfonds MAMAS
Helpt u ook mee? Voor €7,- per maand geeft u een kwetsbaar gezin in Zuid-Afrika een moestuin. Steun de MAMAS en wordt donateur.

Een van de projecten van Stichting Ubuntu Nederland is het Boektrommelproject. Met dit project wordt het kinderen mogelijk gemaakt om op arme scholen in Zuid Afrika toegang te krijgen tot kinderboeken in de lokale talen.
 


 

Algemene voorwaarden

Voorwaarden

De huurprijs van de woning in Marloth Park is inclusief de kosten van de eindschoonmaak evenals het bedlinnen en handdoeken. Bij een verblijfsduur van meer dan 1 week wordt er na iedere week tussentijds schoongemaakt en het bedlinnen en de handdoeken verschoond. Indien u vaker een verschoning wenst van het bedlinnen en de handdoeken is dit tegen vergoeding mogelijk. U kunt dan contact opnemen met onze beheerder ter plaatse, Cor Lourens.
 

Betalingsvoorwaarden

Na uw reservering zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering om te zetten in een definitieve boeking. Bij de reservering krijgt u van ons per e-mail alle betalingsdetails toegestuurd. Gespreide betaling is mogelijk, maar houdt u rekening met eventuele extra transactiekosten. De reservering kan pas in een definitieve boeking worden omgezet nadat de aanbetaling op onze rekening is bijgeschreven. De aanbetaling dient uiterlijk 7 dagen na reservering te worden voldaan, anders kan de reservering komen te vervallen. Deze periode geldt tevens als bedenktijd. De huurovereenkomst is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.
Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 weken voor uw aankomst in Marloth Park te zijn voldaan.
Indien de totale huurprijs minder bedraagt dan € 200,- of de aanvang van de vakantie binnen 2 weken na de reservering plaatsvindt, dan dient het volledige huurbedrag, alsmede de borgsom ineens te worden voldaan.

Annuleringskosten

Helaas zijn wij genoodzaakt om annuleringskosten in rekening brengen mocht u onverhoopt afzien van een verblijf in Ubuntu Bush House.

- Bij annulering vanaf 4 weken voor aankomst:
  25% van de huursom
- Bij annulering vanaf 2 weken voor aankomst:
  50% van de huursom
- Bij annulering vanaf 1 week voor aankomst:
  75% van de huursom


Annuleringen dienen per e-mail te worden doorgegeven. Wij raden u aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Annuleringen welke voor de annuleringsverzekering in aanmerking komen, worden behandeld conform de verzekeringsvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappij.